Salut, Hai sa ne cunoastem !!!
        Salut prieteni !!!  iata am ajuns si eu la o noua etapa. Incepind din acest an vreau sa va informez ca timp de doua luni puteti procura certificate de sedinte foto in cantitate nelimitata (cit pentru voi atit si ca cadoucu) pret redus de 400 lei = 30 poze sau 800 lei = toate pozele reusite( fotografiile neprelucrate nu se ofera ca de obicei). 
       Certificatele vor fi valabile un an de zile si le puteti aplica in orice sezon fie toamna,anul nou,primavara sau vara. Dupa doua luni (adica pe 6 noiembrie 2021 ) se inchid vinzarile si preturile vor reveni la pret normal pentru anul intreg care vine unde pretul este de 1000 lei = 30 poze sau 1500 lei = toate fotografiile reusite. Am doar o singura mica rugaminte - sa impartiti aceasta oferta pe instagram/facebook. Acest gest m-ar ajuta sa cunosc oameni noi. Dar si cei care imi sunt alaturi de mult timp la fel pot benefecia. Prin asa mod eu vreau sa incurajez pe cei care procura din timp sedintele foto cu o reducere care am mentionat-o mai sus. Unica diferenta este ca achitare se face acum dar nu dupa sedinta foto realizata. Dupa ce procurati putem deodata programa sedinta foto poate chiar miine ))) .
       Timp de un an de zile este valabila optiunea procurata!!!
       
La fel eu nu voi limita la cantitatea sedintelor procurate deja calculati voi cam cite sedinte pe an ca este necesar. Puteti procura  sau cadona una, doua sau 4 sedinte foto pentru 4 anotimpuri vara, toamna, iarna si primavara. 
     Oferta este limitata in timp si in numar de sedinte oferite astfel ea se poate finisa in orice moment. Daca v-ati decis atunci faceti pasul pina la urma caci nu se stie daca va mai fi inca valabila miine aceasta optiune.

 

Ce intra in aceasta oferta  ?
la aceleasi conditii si pret
(era 1000 lei acum 400 lei) 

 
❤️ Sedinta foto in aer liber sau studiou (studioul se achita aparte dependenta de studioul ales) in or.Chisinau.

⌛️ Durata sesiunii foto pina la 60 minute.

💡 Recomandari de pregatire la sedinta foto pentru toate 4 anotimpuri din an.


📸  30 de poze digitale alese de voi si prelucrate la nivel de culori, luminozitate, contrast si cadrare asa cum sunt si in pozele de mai jos. Ca de obicei fotografiile neprelucrate nu se ofera.
(in caz daca doriti retusare detaliata atunci fiecare poza are un pret aditional).

📌 Prelucrarea pina la 3 saptamini .


🎁  Posibilitatea de a face cadou.
(Imi spuneti din timp numele si familia si eu va dau un voucher printat) 


📆 Posibilitatea de a procura din timp mai multe sedinte foto (de ex 4 sedinte) si sa le folositi cind doriti timp de un an.

 

Optiuni aditionale la dorinta !!!
+400 lei toate pozele reusite de la sedinta foto (de obicei peste 100)  -  daca v-au placut toate pozele.
+ 10 lei o poza aditionala - in caz daca doriti mai mult de 30 de poze.
+500 lei daca doriti ca fotografiile sa fie confidentiale  - adica sa nu fie publicate pe saitul meu sau pe retelele sociale.

Citeva exemple din ceea ce putem realiza impreuna :

In aceasta oferta puteti beneficia de urmatoarele tipuri de sedinte foto:
Insarcinata/Maternity,
Familia (pina la 4 persoane),
Doar portretul copilului (1 anisor de ex),
Portret individual Barbat/Femeie,
Cuplu/Love story (in afara de nunti,ele au preturi aparte(120 $).
"Voi fi foarte recunascator daca veti distribui aceasta oferta pe instagram sau facebook sau in story's".