"Fotografia de familie"

Fotograf Bezvusceac Ivan 

 

  Mie imi plac fotografii naturale si vii ceea ce pretind sa fac in activitatea mea. Probail aceasta se observa si in portofoliul meu. Sper sa intelgeti ca 20 de poze e mai mult decit necesar. Asupra lor noi lucram o ora si eu la fel fotografiez pina la 800 de cadre in acest timp pentru a pastra cele 20 mai bune fotografii. Evident ca puteti alege aditional mai multe poze la pret de 30 lei o poza. Eu nu fac poze la comanda de gen faceti ca la ...... eu fac asa cum vedeti si asa cum imi place mie. Eu nu caut sa copii pe cineva doar evidentiez ceea ce socot important si frumos din prisma cunostintelor mele acumulate. Si pentru experienta mea de 7 ani de fotograf de familie voi achitati doar 800 lei pentru 20 poze. Eu as putea pune pret de 150 euro si sa va ofer toate pozele reusite neprelucrate si prelucrate, as achita si studioul ales si daca sunteti gata atunci va astept cu drag la acest pret.

 

  Ca recomandare pentru sedinte foto as ruga sa fiti sinceri in fotografie si sa iubiti pe cei cu care ati venit la sedinta foto. Caci pe fotografie se vede totul. Voi fi foarte bucuros sa va cunosc si sa cream ceva impresionant impreuna iar cel mai importnant ca aceste amintiri au o valoare care se majoreaza in timp. Ceea ce azi am facut va avea o insemnatate mult mai majora peste 3 ani decit la ziua de azi. Peste ani as dori sa vad fotografiile facute impreuna si cu un simt placut sa le privesc. Sa fiu mindru ca am fost o particica mica care a facut ceva important pentru aceasta familie.

 

    

Галерея снимков

Отзывы

Gavajuc Cristina

Я очень рада что мы обратились к Ивану)
во первых как человек он очень позитивный и лёгкий, с ним очень комфортно, что не мало важно!
Во вторых как фотограф он знает что нужно и как нужно чтобы запечатлеть невероятные моменты которые останутся на всю жизнь!
Мы обращаемся к нему уже не первый раз и каждый раз меня результат очень приятно удивляет!
у нас ребенок в момент фотосессии был очень капризным и практически не хотел идти на контакт со мной, не то чтобы с кем-то из чужих!
Иван такое с ней вытворял что она начала и улыбаться и ходить на контакт ( влилось в роль)
Нам очень повезло с тобой Иван!
спасибо тебе за результат!
фотки просто шикарные!
ты стал для нас семейным фотографам!
Всегда с тобой будем работать!!! 🙏🥰❤️

Sofia Meleca


Eu nu l-aș recomanda, doar ca să îl păstrăm numai pentru noi 😃 Dar nu ar fi cinstit)
Fotograf de suflet, talentat, dedicat muncii, cu bun simț și foarte receptiv. Îi place să surprindă emoții, și asta vă lasă cu amintiri frumoase pe viață 💌 📸
Mulțumim Ivan și îți dorim mult succes în tot ceea ce faci 🤲🏼

Snejana Vieru


Un fotograf de familie de nota 10. Cu mult calm si rabdare surprinde cele mai frumoase emotii, mai ales cind este vorba de copii 😇. Un profesionist desavirsit, iar rezultatul nu se lasa asteptat! Cu siguranta vom reveni iarasi pentru noi amintiri si clipe frumoase! 👨‍👩‍👧‍👦 ❤️

Conditiile si pretul

Fotografia de familie❤️
Ce intra in pret
 (1200 lei)

 

📸  pina la 60 minute dureaza sedinta foto.

 

🎨   30 poze editate care alegeti voi (cele neprelucrate nu se ofera)

 

🥰  Familia pina la 4 persoane daca sunteti mai mult se discuta aparte. 

 

⏰  pina la 10 zile lucratoare prelucrarea pozelor dupa ce selctati pozele.

Pozele la selctare primiti in decurs de 3 zile.

 

❌  arenda studioului nu este inclusa in pret

 

 👉 Puteti procura aditional mai multe poze decit sunt in oferta la doar 30 lei/ o poza.
 👉 Daca doriti mai inainite de termen sa primiti fotografiile va fi o plata aditionala de 300 lei.

Follow me on Instagram and Facebook